Toni Porta deixa de ser l’entrenador del CP Vilafranca després d’arribar a un acord amb la directiva

28/11/2022 - 22:36h

Els mals resultats de l’equip han desembocat en l’adeu del tècnic

Toni Porta ha deixat de ser l’entrenador del Club Patí Vilafranca. La directiva vilafranquina que encapçala Quim Vázquez i el tècnic vendrellenc han arribat a un acord per a rescindir el contracte que lligava Porta amb el club penedesenc. Els mals resultats de l’equip, cuer de l’OK LLiga amb 0 punts després de 8 jornades de lliga, han acabat desembocant en aquesta decisió que posa el punt i final a una exitosa etapa.

Toni Porta va arribar al CP Vilafranca el desembre de 2019 substituint Sergi Punset. En aquell moment, l’equip militava a l’OK Plata i tenia com objectiu tractar de tornar a l’OK LLiga. L’ascens a la màxima categoria de l’hoquei estatal es va acabar aconseguint la passada temporada 21/22 després de quedar segon a la lliga regular i superar la promoció davant el Mataró. El passat mes d’abril, a més, l’equip de Porta també aixecava la seva primera Copa de la Princesa.

Un cop certificat l’adeu de Toni Porta, la directiva vilafranquina ja ha començat a treballar per a buscar un relleu. L’equip necessita reaccionar amb molta rapidesa a la lliga si vol tenir opcions de permanència a la categoria i tenir un tècnic nou, pot convertir-se en una motivació pels jugadors. El CP Vilafranca juga diumenge (12.15 hores) a la pista de l’Arenys de Munt. El més probable és que ja ho faci amb el nou entrenador a la banqueta.

També et pot interessar

Comentaris