‘L’Enzo vol un gegant’, un conte infantil d’Isabel del Pilar Valero

28/11/2022 - 11:00h

El conte ha estat il·lustrat per Montse O. Balletbó explica el desig d’un nen de quatre anys per combatre una pandèmia

S’acaba de publicr el conte infantil “L’Enzo vol un gegant” que explica de manera pedagògica el desig d’un nen de quatre anys de combatre una pandèmia devastadora amb il·lusió i creativitat, reflexionant sobre les actituds i les conductes humanes. Isabel del Pilar Valero, impulsora i escriptora del conte, explica que “ tot va sorgir durant la pandèmia on un dels meus nets expressava els seus desitjos d’estar amb la família, els amics i tenir un gegant.

Posteriorment, la idea va créixer i la vaig complementar amb una glosa on poesia i ficció expliquen una història real, explica Isabel del Pilar, engrescada pel desig del seu net, el va escriure va contactar amb Montse. O. Balletbó “m’agrada molt el treball de la Montse Balletbó de Salmaldon Art i volia que fos ella qui il·lustrés i donés color al conte així que li vaig demanar”.

Per la seva part Montse O.Balletbó afirma que “vaig rebre amb alegria la proposta de la poeat Isabel del Pilar, la glosa que em va enviar era preciosa i el desig del seu nét també va ser compartit per mi. Aixií que vaig agafar les aquarel.les i pensant en els meus nets el vaig il.lustrar”.

çEl conte es pot comprar a la plataforma digital blurb.es i també a les presentacions que properament s’anunciaran. Isabel del Pilar Valero Herrera compta amb varies publicacions poètiques com «Finestra Oberta al vol dels ocells» o «De teulades» en amunt i M.O.Balletbó ha il·lustrat diversos llibres de prosa i aquest és el seu primer conte infantil… la seva obra pictòrica ha estat exposada arreu de Catalunya i Europa.

També et pot interessar

Comentaris