Greu lesió al cap del sadurninenc Pedro Gil en el partit del seu equip, el Forte dei Marmi italià

24/11/2022 - 17:13h

En una acció del duel Grosseto-Forte va caure i es va colpejar contra el terra

Ensurt dels grans. El jugador de Sant Sadurní d’Anoia, Pedro Gil, va patir ahir una greu lesió en el transcurs del partit Grosseto-Forte dei Marmi (2-1) de la lliga italiana. Gil va patinar en una acció defensiva després d’un penal i va acabar impactant amb el cap a terra sense que tingués temps de posar les mans.

El sadurninenc va quedar estès sobre el parquet, sent atès, de manera immediata, pels seus companys i les assistències del pavelló de Grosseto. Al cap de pocs minuts, va ser traslladat a l’hospital de la ciutat italiana per avaluar la seva situació. En un principi, semblava que la lesió era greu perquè estava afectada l’oïda interna i el jugador tenia problemes per a mantenir l’equilibri.

Durant tota la nit i la jornada d’avui ha estat sotmès a diferents proves i aquesta mateixa tarda el seu club, el Forte dei Marmi, ha emès un comunicat en el que assenyala que, afortunadament, la lesió del jugador de Sant Sadurní d’Anoia no té tanta gravetat com es temia al principi i que es troba en procés de recuperació. Amb tot, haurà de seguir ingressat uns dies més durant els quals serà sotmès a més proves per fer un seguiment de la evolució.

També et pot interessar

Comentaris