El prestigiós Cor Jove dels Amics de la Unió de Granollers actua a Vilafranca al Cicle ‘Josep Soler’

24/11/2022 - 18:00h

Dins el cicle de concerts d’orgue serà aquest dissabte a basílica de Santa Maria

El proper concert del Cicle de concerts d’orgue ‘Josep Soler’, serà aquest dissabte 26 de novembre a les 18:30h a basílica de Santa Maria, serà protagonitzat pel Cor jove dels Amics de la Unió de Granollers, un dels cors joves més prestigiosos i destacats del país. Dirigit per Marta Dosaiguas i format per una quarantena de joves entre 16 i 24 anys que provenen en la seva major part del Cor infantil dels Amics de la Unió. Tenen una alta qualitat musical i una àmplia trajectòria, havent guanyat diversos concursos internacionals i participant regularment en les produccions de l’Auditori de Barcelona o el Palau de la Música Catalana. Recentment han publicat el disc «LUX» amb Ficta Edicions.

El concert tindrà com a obra central la Missa a Santa Cecília per a solistes, cor i orgue de Charles Gounod i també s’interpretaran peces d’Eric Withacre, Josep Vila i Casañas, David Hamilton i Josep Soler. Els solistes són Alícia Martínez (soprano), Joan Francesc Folqué (tenor), Néstor Pindado (baix) i com a director convidat, Guifré Canadell. L’organista és Vicenç Prunés, titular de l’orgue “Josep Maria Ruera” de Santa Maria de Granollers i pianista i organista acompanyant habitual de l’Escolania de Montserrat, amb qui ha actuat arreu del món i participat en nombrosos enregistraments. Entre la seva producció discogràfica per a orgue sol destaquen els CDs dedicats a l’obra de Valentí Miserachs i de Pol Requesens.Aquest concert, com el primer del cicle, també serà enregistrat i emès en diferit per l’emissora de ràdio Catalunya Música.

L’entrada anticipada val 8€ i es pot adquirir a través del portal de topticket.cat i a l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer, mentre que l’entrada a la taquilla del concert tindrà un cost de 10€. Per als menors de 12 anys i els estudiants de l’escola de música l’entrada és gratuïta. Els alumnes de les escoles de música majors de 12 anys hauran de reservar l’entrada gratuïta enviant un mail amb les seves dades (nom i cognoms, DNI i escola de música) a la direcció de correu info@orguesdevilafranca.cat. Per accedir al concert hauran de dir el nom de la reserva i acreditar la matriculació a l’escola de música amb un carnet de l’escola o un document.

El cicle, organitzat pels Amics dels Orgues de Vilafranca, compta amb la col·laboració i suport de les Parròquies de Vilafranca, de la Fundació Pinnae, el despatx jurídic Advocatium i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris