Una comèdia argentina, aquest diumenge a Cal Bolet

24/11/2022 - 16:00h

De ritme vibrant, amarg i emocionant, on es reconeix el pilar invisible, imprescindible i sovint menyspreat sobre el qual es recolzen moltes famílies: la mare o l’àvia

Solo llamé para decirte que te amo arriba aquest diumenge, a les 7 del vespre, al Teatre Municipal Cal Bolet. És una comèdia argentina, de ritme vibrant, amarg i emocionant, on es reconeix el pilar invisible, imprescindible i sovint menyspreat sobre el qual es recolzen moltes famílies: la mare o l’àvia.

La comèdia s’emmarca en el menjador d’una família humil on les relacions interpersonals dels personatges porten a situacions ridícules i patètiques, amb uns tempos de comèdia perfectament mesurats. Però la importància de l’espectacle recau en el que es deixa de dir i en el llenguatge no verbal.

Solo llamé para decirte que te amo és una obra que neix el 2016 emmarcada en el programa ‘El 25 va a tu casa’, del Centro Cultural 25 de Mayo, de la ciutat de Buenos Aires, en què es convidava els veïns del barri de Villa Urquiza a convertir casa seva en un teatre per un dia.

La dramatúrgia i direcció d’aquesta obra va a càrrec de Nelson Valente i la música és d’Ignacio Gómez Bustamante i Silvina Aspiazu. L’assistència de direcció és responsabilitat de Germán Lozano i la interpretació va a càrrec de Mayra Homar, Julia Dorto, Roser Batalla, Lide Uranga, Guido Botto Fiora, Gonzalo Sáenz i Juan Pablo Kexel.
La durada de l’espectacle és de 90 minuts i les entrades es poden adquirir a espectacles.vilafranca.cat.gh

També et pot interessar

Comentaris