Agnès Ferré presenta la seva candidatura per repetir com a alcaldessa de La Bisbal del Penedès amb Compromís amb La Bisbal

24/11/2022 - 11:32h

Ferré, alcaldessa des de 2015, aspira a un tercer mandat consecutiu

Agnès Ferré repetirà com a candidata de Compromís amb La Bisbal a l’alcaldia a les municipals del maig de l’any que ve. L’actual alcaldessa ha presentat la seva candidatura en un acte presentat pel periodista bisbalenc Roger Freixa en el que ha detallat els motius que l’han portat a repetir com a número 1 de la llista. L’alcaldessa ha explicat que es torna a presentar per tractar d’augmentar el benestar dels veïns i veïnes, millorar els serveis i crear nous projectes.

Ferré és alcaldessa de La Bisbal del Penedès des de 2015, si bé aquesta serà ja la quarta vegada que es presenta com a cap de llista. El 2007 ho va fer com a número 1 de la llista de CiU en unes eleccions que va guanyar ERC. Ferré va exercir com a regidora de l’oposició durant vuit anys, fins el 2015. Aquell any va presentar-se com a candidata a l’alcaldia per segona vegada. Els comicis els va guanyar, per un escàs marge, ERC una altra vegada, però un pacte entre CiU i el PSC va atorgar l’alcaldia a Agnès Ferré.

El 2019 va repetir com a candidata, ja sota les sigles de Compromís amb La Bisbal, i va acabar certificant la seva primera majoria absoluta amb 6 regidors a l’Ajuntament bisbalenc.

També et pot interessar

Comentaris