Més de 700 participants a la primera edició de la cursa solidària Calafell-Cunit

23/11/2022 - 11:23h

Es van recaptar fons per l’associació Amics Joan Petit Nens amb Càncer

Més de 700 atletes han participat a la primera edició de la cursa solidària Calafell-Cunit que ha nascut amb l’objectiu de convertir-se en una cita anual de referència al Baix Penedès. Aquesta primera edició recollia fons econòmics per l’associació Amics Joan Petit Nens amb Càncer que treballa per al benestar dels nens i nenes que àteixen aquesta malaltia i les seves famílies. Gràcies a la participació es van recaptar 5 mil euros per a l’associació.

A nivell esportiu, la cursa va tenir tres modalitats diferenciades. La primera de 10km que es podia cobrir tant en carrera normal com en marxa nòrdica, una segona de 5km que també es podia cobrir o bé en carrera normal o en marxa nòrdica i, finalment, una caminada de 2km pensada per a infants i famílies.

La cursa l’han impulsada els respectius ajuntaments de Cunit i Calafell. La sortida i l’arribada s’anirà alternant en les properes edicions de la cita. Aquesta primera edició tenia Calafell com a municipi amfitrió i l’any que ve li tocarà el torn a Cunit.

També et pot interessar

Comentaris