Augmenta el nombre d’animals recollits pel CAAD al carrer

22/11/2022 - 11:01h

En el que portem d’any el centre ha recollit 1.560 gossos i gats, un 15% més que en el mateix període de l’any passat

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD) de la Mancomunitat Penedès-Garraf busca adoptants per als animals que acull. “Ara és el moment, adopta” és el lema de la campanya que vol trobar una nova llar per als gossos i gats que el centre té a les seves instal·lacions.

En el que portem d’any el CAAD ha recollit 1.560 gossos i gats, un 15% més que en el mateix període de l’any passat, motivat sobretot per l’augment de la recollida de cadells gos i gat i gossos joves. “Aquesta tendència a l’alça fa més necessari que mai buscar noves persones disposades a adoptar-los”, apunten des del servei.

Des del centre assenyalen la manca d’esterilització com la principal causa de l’augment dels animals recollits i insten als propietaris i propietàries d’animals a fer el pas i esterilitzar, per evitar noves cadellades i combatre el seu posterior abandonament.

Per conèixer els candidats a una adopció, es poden consultar les xarxes socials del CAAD Penedès on hi ha una àmplia representació dels gossos i gats delcentre. Hi ha una gran varietat de races, amb característiques físiques i de personalitat que poden adaptar-se perfectament a l’estil de vida i necessitats de tot tipus de persones i famílies.

Per a més informació es pot consultar el web del CAAD o bé escriure un correu a caad@mancomunitat.cat

També et pot interessar

Comentaris