Subirats es torna a mostrar al públic en un nou Tasta’l

(FOTO: AJUNTAMENT DE SUBIRATS)
17/11/2022 - 19:00h

La mostra tindrà lloc el 27 de novembre, hi haurà una cinquantena d’expositors i inclourà un nou espai gastronòmic

Subirats disposa d’una vasta oferta de producte local. Referències vitivinícoles, oferta agroalimentària i restauració de qualitat conformen un univers de sabors que el municipi va apostar per potenciar fa disset anys amb el Subirats Tasta’l. La mostra celebrarà el pròxim diumenge 27 de novembre una nova edició, i ho farà en un estat de forma excepcional. Més d’una cinquantena d’expositors ja han confirmat que hi participaran.

Una de les principals novetats del Subirats Tasta’l d’aquest 2022 és el nou espai gastronòmic on es podran degustar els plats elaborats per diferents restauradors locals. Fins ara, cada un dels restaurants participava en la mostra de manera individual, però l’Ajuntament ha apostat enguany per ajuntar totes les propostes, amb l’objectiu de visualitzar de forma conjunta l’oferta de què disposa el municipi. A més de les receptes dels restauradors, l’espai també inclourà les propostes gastronòmiques dels artesans que ofereixen degustacions elaborades amb productes de proximitat.

Com és habitual, juntament amb la gastronomia local, a la fira hi seran presents cellers, artesans, productes de la terra, artistes i entitats, que s’instal·laran de les 11 del matí a les 3 del migdia a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal i al carrer Ponent. Seguint la tradició dels darrers anys, el Subirats Tasta’l l’inaugurarà un alcalde del Penedès. Enguany serà Xavier Ramos, batlle de Castellví de la Marca, l’encarregat de donar el tret de sortida a la mostra. Castellví serà el municipi convidat d’aquesta dissetena edició, i tindrà un estand propi a la fira.

Botiga virtual i sorteig

A més del nou espai gastronòmic, una altra de les novetats que presentarà aquest 2022 el Subirats Tasta’l serà la possibilitat d’adquirir a través d’internet, i de forma anticipada, els tiquets de degustació. Es podran comprar fins al pròxim dijous, a través del portal subirats.cat/tastal. Un paquet de vuit tiquets de degustació té un cost de 8 euros, i les copes per als tastos de vins, de 3 euros. El dia de la mostra, també es podran comprar els tiquets a la mateixa fira.

Els que comprin el lot de 8 tiquets entraran en el sorteig d’una cistella plena de productes de proximitat del municipi dissenyada per Caram Caram. Per cada compra s’obtindrà una butlleta de participació, i el sorteig es farà a les 2 del migdia al punt d’informació de la fira. La cistella també es podrà comprar a les parades d’artesans agroalimentaris.

Altres activitats

Com és habitual, la mostra de producte local del Subirats Tasta’l es complementarà amb activitats per a tots els públics. Entre d’altres, es faran tallers infantils de pintura i vi o de maquillatge, i per als més grans s’han organitzat tastos de vins, una caminada a la natura o una passejada en bicicleta elèctrica.
Totes les activitats, i els horaris, es poden consultar al web del Subirats Tasta’l.

També et pot interessar

Comentaris