La 43ena edició de la mitja marató de l’Espirall rondarà els 4 mil participants, més del doble que l’any passat

17/11/2022 - 16:34h

Diumenge es disputa la tradicional prova amb la novetat la Mitja 5K

La 43ena edició de la mitja marató de l’Espirall escalfa motors amb la perspectiva d’arribar a superar els 4 mil participants. Les inscripcions per a les diferents curses encara està oberta fins dissabte i, fins ara, ja han confirmat la seva presència als carrers i carreteres de la comarca 3.600 atletes. L’any passat, encara amb les limitacions de la pandèmia, els inscrits van ser 1.600.

La mitja d’enguany presenta algunes novetats com ara la incorporació de l’anomenada Mitja 5K per a corredors majors de 18 anys que transitaran per un circuit de 5 km de llargada. Pel que fa a la Mitja Jove, oberta per a corredors d’entre 12 i 18 anys, hi ha un canvi de recorregut amb final a Vilafranca i també nova distància de 5 km. Aquestes dues proves tenen fixada la seva sortida a les 11 del matí.

Pel que fa a la Mitja Petita de caire més familiar, enguany tindrà caràcter solidari amb les associacions Tiam i LLambrusca que treballen en l’acompanyament de malalts de demències i les seves famílies. La inscripció és presencial i encara es pot formalitzar al Complex Aquàtic de Vilafranca. La sortida serà a les 10 del matí. Té un recorregut de 2,1 km entre Vilafranca i Les Cabanyes

Finalment, a les 10.30 està prevista la sortida de la Mitja propiament dita que a tres dies de la seva celebració ja té les inscripcions tancades. La espirallenca és la mitja marató més veterana de Catalunya i, malgrat els problemes generats per la pandèmia en els anys precedents, es troba en fase de creixement continuat.

També et pot interessar

Comentaris