Raül Carrizosa (CN Vilafranca-Triatló) es proclama campió de Catalunya d’Aquatló

17/11/2022 - 08:46h

Ha estat el millor del campionat en la categoria de majors de 40 anys

El triatleta del Club Natació Vilafranca-Triatló, Raül Carrizosa, s’ha proclamat campió de la Copa Catalana d’Aquatló en la categoria de VM1 (majors de 40 anys). Aquest campionat consta de 6 proves per tot el territori català de les quals puntuen les cinc millors actuacions de cada participant. S’estableix una puntuació en funció del lloc on es queda a la classificació de cadascuna de les proves.

Carrizosa, per apuntar-se el títol, va aconseguir bones posicions en les sis prestacions. Va quedar primer a Vilanova i la Geltrú, segon en unes altres tres proves i, finalment, quart en una darrera competició. La totalitat de punts sumats amb aquests llocs el va portar fins el primer lloc de la classificació definitiva de la Copa Catalana d’enguany.

L’aquatló és una modalitat esportiva en la que es combinen la natació i la carrera a peu. Normalment, són mil metres nedant i 5km corrent, encara que, en determinades ocasions, també es poden cobrir altres distàncies tant a la natació com a la carrera.

També et pot interessar

Comentaris