Jazz Club presenta aquest dissabte el saxofonista Albert Cirera

16/11/2022 - 18:01h

Acompanyat de Kamarilla, presenta a l’auditori de Vinseum el seu darrer disc, ‘Aquella cosa’

Seguint amb la temporada de concerts, Jazz Club Vilafranca presenta aquest dissabte a l’auditori de Vinseum, a 2/4 de 9 del vespre, una actuació innovadora. Un concert que protagonitzarà el saxofonista Albert Cirera acompanyat de Kamarilla per presentar el seu nou disc, Aquella cosa.

El jazz és moltes coses, però sobretot és improvisació, i aquest concert ens porta això, un espectacle sonor en forma d’improvisació. Es tracta d’una novetat estilística dins la programació del Jazz Club, que s’ofereix amb coratge, però sobretot, amb molt d’humor.

Albert Cirera és un dels saxofonistes més destacats de la seva generació. Músic determinant per entendre l’escena jazzística actual, i un dels capdavanters de la improvisació lliure a Catalunya, ha estat capaç de desenvolupar una sòlida trajectòria, dins i fora de les nostres fronteres, que l’ha portat a col·laborar de manera activa, i amb freqüència, en l’escena internacional.

En el disc que presenta, Aquella cosa, el músic igualadí es retroba amb tot de vells originals, que ha recuperat i enregistrat amb un sextet de músics còmplices. Amb ells ha construït un llenguatge on tenen cabuda melodies, grooves i improvisacions. Un espai obert on també experimenta amb el so, les textures i les formes.
Albert Cirera i Kamarilla fan música en estat pur, aquella cosa capaç de fer-nos riure, ballar, respirar i viure.

També et pot interessar

Comentaris