Torna l’Anna Roig més tendra

16/11/2022 - 11:03h

Després de 9 anys torna en solitari per presentar, la primavera del 2023, el seu nou treball, titulat ‘Aportar bellesa al món’

Després de 9 anys del seu últim disc com a Anna Roig i L’ombre de ton chien, l’artista torna als escenaris amb nou disc sota el braç, ara com a Anna Roig, mostrant el seu costat més personal i reflexiu. Tots aquests anys en segon pla li han servit per reflexionar sobre el perquè de fer música. Aportar bellesa al món, així és com es dirà aquest disc que sortirà al mercat la primavera del 2023 i la cançó que obrirà l’espectacle, com a clara declaració d’intencions, ja que aquest és l’objectiu que la cantautora s’ha proposat dur a terme a través de la música i la poesia de les seves cançons. I, qui diu bellesa, diu bondat, veritat, empatia, harmonia… En definitiva, compartir allò que dona sentit a la vida i fa que aquest món sigui una mica més bonic.

Per complir amb aquest objectiu ha comptat amb la delicadesa i bon gust d’Àlex Cassanyes, per fer els arranjaments de les cançons, i amb uns músics de sensibilitat extrema: Carles Sanz (piano), Carla González (contrabaix), Andreu Vilar (vibràfon), Ricard Parera (bateria), Alba Careta (trompeta), Jordi Santanach (saxo i clarinet) i Àlex Cassanyes (trombó). ‘Una abraçada de mare’ és una de les cançons del disc actual i banda sonora de l’obra de teatre Tocar mare, de Marta Barceló, dirigida per Jordi Casanovas.

També et pot interessar

Comentaris