El FC Vilafranca recuperarà el seu horari tradicional i tornarà a jugar els diumenges al migdia

16/11/2022 - 11:38h

La directiva vilafranquina considera que és la millor opció pels seus seguidors

La directiva del FC Vilafranca ha anunciat que l’equip recuperarà el seu horari tradicional dels diumenges al migdia en els seus partits com a local. El club ja ha comunicat la decisió a la Federació i també als jugadors i tècnics de la plantilla. Amb aquesta decisió es dona sortida a les demandes de molts aficionats vilafranquins que demanaven, des de fa temps, que els partits fossin diumenges al migdia, sobretot durant els mesos d’hivern.

La mesura ha de contribuir a incrementar la presència de públic al municipal, un dels gran objectius que persegueix l’entitat des de fa anys. L’horari de dissabte a la tarda es va normalitzar fa dues temporades arran de l’acord de filiació amb el Lleida Esportiu. Des d’aleshores i, malgrat que l’acord amb els lleidatans només va durar una campanya, s’havia mantingut el costum de disputar els duels les tardes de dissabte (a les 5, les 6 o, fins i tot, altres hores).

L’estrena de diumenge al migdia serà el diumenge 27 en el duel davant el San Cristóbal. Amb la mesura, el FC Vilafranca també s’adapta als costums de la resta d’equips del grup 5 de Tercera Federació que concentren molts dels seus duels els diumenges al migdia.

També et pot interessar

Comentaris