Gairebé 1.500 vendrellencs presenten propostes en el primer pressupost participatiu

16/11/2022 - 09:52h

El procés ha desembocat en l’elecció de tres projectes guanyadors

Una setmana després d’haver finalitzat el periode de votacions, el saló de plens de l’Ajuntament del Vendrell ha celebrat la sessió de tancament del procés de pressupost participatiu 2022. A la sessió hi han assistit ciutadans a títol individual i representants d’entitats i associacions que han pres part en la iniciativa. Fins a 1.436 persones han fet aportacions aquest any en el procés.

Els tres projectes guanyadors que s’inclouran en els comptes del proper any han estat la compra d’un vehicle equipat per a l’extinició d’incendis amb un cost de 58.828 euros (524 vots), actualitzar l’inventari d’arbrat viari i dissenyar un pla d’intervenció i plantació amb un cost de 48 mil euros (349 vots) i urbanitzar un camí segur entre els centres escolars Els Secallets i Pla de Mar de Coma-ruga amb un cost de 80 mil euros (195 vots).

A la votació hi va poder participar tota la ciutadania empadronada a la vila major de 14 anys. Les votacions es van poder realitzar de forma presencial a la Fira de Santa Teresa (816) i de forma telemàtica a través del web municipal (620). Un cop finalitzat el procés participatiu, ara s’iniciarà el tràmit administratiu per executar els projectes guanyadors i es durà a terme un seguiment de tots ells.

També et pot interessar

Comentaris