Obres de reurbanització al carrer Raval de Torrelles de Foix

15/11/2022 - 17:45h

En els propers dies s’enllestirà l’obra amb la instal·lació de nou mobiliari urbà, nous bancs de formigó i jardineres

A finals de la setmana passada es van enllestir les obres de reurbanització del carrer Raval, que s’han dut a terme en les darreres setmanes i que comptava amb dues fases d’execució.

La primera, a la plaça situada davant l’església parroquial, en què s’ha instal·lat un nou tram de xarxa de subministrament d’aigua adaptada a la normativa vigent, i la urbanització de la zona, on s’hi ha habilitat una única plataforma de carrer amb llamborda, que ha permès millorar l’accessibilitat i ampliar l’espai disponible per als vianants. A més, s’han actualitzat els escocells de l’arbrat.

La segona fase d’actuació corresponia als treballs d’asfaltat i pintat del tram de carrer que va des de la carretera de Pontons fins al carrer Església. S’han implementat també dos nous pous de registre de clavegueram per facilitar i millorar el seu manteniment. I s’ha reasfaltat tot el tram, repintant els nous passos de vianants i places d’estacionament, adaptades a les noves necessitats del municipi. També s’ha millorat l’accessibilitat en aquesta via, construïnt una nova rampa que facilita el pas a persones amb mobilitat reduïda.

En els propers dies s’enllestirà l’obra amb la instal·lació de nou mobiliari urbà, nous bancs de formigó i jardineres.

També et pot interessar

Comentaris