El CP Calafell guanya, a la tanda de faltes directes, la seva primera Lliga Catalana després de superar el Noia (4-3)

14/11/2022 - 15:16h

El temps reglamentari i la pròrroga de la final van acabar amb en empat (3-3)

El Club Patí Calafell s’ha apuntat aquest cap de setmana un nou èxit en un any 2022 pletòric pels del Baix Penedès. Els de Ferran López van superar el CE Noia a la final de la Lliga Catalana en un enfrontament intens que es va resoldre a la tanda de faltes directes (4-3). El Calafell, a més, va se capaç de capgirar un marcador desfavorable d’1-3, quan només quedaven 10 minuts per acabar el temps reglamentari.

La final va començar amb un gol d’Eloi Mitjans (17′), replicat pel calafellenc Sergio Miras just abans del descans (22′). Amb tot les grans emocions van arribar al segon temps. Als 23 segons de tornar a la pista, Martí Gabarró va tornar a avançar els Noia (1-2) i en el minut 40, Eloi Mitjans semblava sentenciar la final signant l’1-3. La clau, però, va arribar al cap de només uns segons amb una protestada blava a Jordi Bargalló que va permetre Arnau Xaus retallar el desavantatge gràcies a una falta directa (2-3).

En el minut 43, Miras va acabar igualant la final (3-3) que va arribar a la conclusió del temps reglamentari sense més gols. A la pròrroga tampoc hi va haver novetats i, per tant, tot va quedar pendent de la tanda de faltes directes on un únic gol del calafellenc Oriol Palau va sentenciar (4-3). Emoció màxima i triomf baixpenedesenc.