Cunit aconsegueix la gratuïtat del tram Vendrell-Cubelles de la C-32 i que hi hagi semàfors a la C-31 al pas pel municipi

14/11/2022 - 14:58h

L’Ajuntament cunitenc té el compromís formal de la Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya s’ha compromès amb l’Ajuntament de Cunit a tirar endavant dues accions determinants de cara a solucionar a problemàtica actual de la C-31 al seu pas pel municipi. L’alcalde, Jaume Casañas, ha avançat avui que té el compromís formal de la Generalitat, per una banda, d’instal.lar semàfors en els passos de vianants de la C-31 i, per altra, de convertir en gratuït el tram de la C-32 entre Cubelles i El Vendrell.

Es tracta de dues reivindidacions històriques del municipi. Des de Cunit es considera que la instal.lació de semàfors als passos de vianants no és la solució definitiva per la perillositat de la C-31, tenint en compte que el vial suporta un trànsit diari de 20 mil vehicles. De fet, malgrat les millores que s’han anat realitzant en aquest tram urbà cunitenc, els accidents i els problemes continuen sent una constant en els passos de vianants.

Jaume Casañas també ha assenyalat que ha reclamat el traspàs de la gestió de la C-31 als ajuntaments de Cunit i de Calafell de forma conjunta perquè així cada municipi pugui presentar nous projectes d’adequació de la via i la seva futura transformació en travessia urbana amable per a les persones que van a peu per la zona.

L’alcalde ha posat en valor el treball d’equip dels ajuntaments que formen part de la Taula de Mobilitat del Penedès Marítim per a que la Generalitat hagi accedit a la gratuïtat del tram Cubelles-Vendrell de la C-32.

També et pot interessar

Comentaris