Dues agressions sexuals a Gelida i l’Arboç la matinada de Tots Sants

11/11/2022 - 10:50h

Els Mossos van detenir dimecres al Vendrell el pressumpte autor de l’agressió a l’Arboç

Dues dones veïnes del Penedès van denunciar la setmana passada una agressió sexual la matinada de Tots Sants. Una noia de Gelida, de 19 anys, va denunciar dimecres davant els Mossos d’Esquadra que havia estat agredida al carrer. De moment no hi ha cap persona detinguda. Fonts municipals han explicat que els Mossos mantenen la investigació oberta per localitzar el responsable dels fets.

L’agressió es va produir de matinada en un carrer del centre del municipi, i segons han apuntat diferents mitjans de comunicació, la noia no va necessitar atenció mèdica. L’endemà, la jove va presentar denúncia davant la policia.

Dissabte unes 300 persones es van manifestar a la plaça de la vila de Gelida per condemnar els fets. L’alcaldessa del municipi, Lluïsa Llop, va llegir un comunicat de rebuig a les agressions sexuals, i va demanar respecte per la noia agredida i la seva família. Segons fonts municipals, des de la Generalitat s’ha ofert suport psicològic a la denunciant i al seu entorn.

Detingut a l’Arboç

Tal com han confirmat al 3d8 els Mossos d’Esquadra, la mateixa matinada, una noia de l’Arboç també va patir una agressió sexual durant la celebració de la festa de Halloween al municipi. Després de denunciar els fets, dimecres es va detenir un jove de 19 anys al Vendrell com a presumpte autor dels fets.

Sembla que l’agressor i la víctima serien coneguts. Els Mossos mantenen oberta la investigació del cas.

També et pot interessar

Comentaris