El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, dona suport als candidats del Baix Penedès per les municipals 2023

10/11/2022 - 17:20h

Els populars presentaran candidatures en una desena de municipis de la comarca

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, s’ha reunit amb els futurs candidats del seu partit de cara les eleccions municipals del maig de l’any que ve. Els populars tenen l’objectiu de recuperar el molt terreny perdut el 2019 quan només van obtenir representació a Calafell amb una única regidora que, a més, va deixar el partit el 2021.

El PP té previst presentar candidatura a deu municipis baixpenedesencs l’any que ve. Alejandro Fernández es mostra convençut que la seva formació ha tornat i que a la cita de 2023 recuperaran representació a diferents pobles i ciutats de la comarca. Els populars havien estat, historicament, una formació consolidada al Baix Penedès, però la irrupció de Ciutadans i de Vox els hi havia restat influència en els darrers anys.

Durant les properes setmanes s’aniran definint els caps de llista d’aquestes deu candidatures que es volen presentar a la comarca i la possible configuració de la resta de candidats. A la reunió que va mantenir Alejandro Fernández amb els quadres del partit a la comarca, va cridar l’atenció de la presència de Bàrbara Peris, regidora de l’Ajuntament del Vendrell per part de l’Agrupació Veïnal de les Platges (AVP).

També et pot interessar

Comentaris