El Cumprasia tanca edició amb un homenatge al poeta Gabriel Ferrater

10/11/2022 - 16:55h

L’espectacle poeticomusical serà aquest dissabte a la Cumprativa de Llorenç del Penedès amb Meritxell Gené, Pau Guillamet i Santi Careta

Dissabte, a 2/4 de 10 del vespre, fan parada a La Cumprativa de Llorenç del Penedès Merixell Gené, Pau Guillamet ‘Guillamino’ i Santi Careta, amb el seu espectacle poeticomusical Ferrater. G, que es va poder veure en la darrera edició del BarnaSants, que homenatjava el reconegut poeta, crític, lingüista i professor, amb motiu del centenari del seu naixement.

L’espectacle es va estrenar el dia de l’aniversari del naixement del poeta, el 20 de maig, com a cloenda del Festival Barnasants, al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès, localitat on Ferrater va morir el 27 d’abril de 1972.

Meritxell Gené, cantautora i poeta lleidatana, ha dedicat bona part de la seva producció musical a cantar poetes com Maria Mercè Marçal, Joan Barceló i Concepció G. Maluquer i Màrius Torres. Després dels esbarzers va ser el seu primer poemari, al qual posa música en el cinquè disc, Sa tanca d’allà dins.

Pau Guillamet ‘Guillamino’, cantant i músic barceloní, es caracteritza per barrejar estils de tota mena, del pop al jazz passant per l’electrònica i la música africana. Santi Careta, cantautor i músic d’Avinyó, forma part dels grups Astrio, Folk Souvenir, Maria Rodés, Avore, Celeste Alías canta Montserrat Abelló i Ian Sala.

També et pot interessar

Comentaris