El pilot Ricard Martínez nou campió d’Europa d’Enduro Vintage després de guanyar quatre proves del circuit

08/11/2022 - 18:15h

El sadurninenc ha superat pilots de renom com ara el francès Stéphane Peterhansel

El pilot sadurninenc Ricard Martínez s’ha proclamat campió d’Europa d’Enduro Vintage per a motos de 250cc de fins l’any 1989. Martínez ha estat el millor en una competició en la que hi han participat pilots com ara el francès Stéphane Peterhansel, 14 vegades campió del Dakar (6 en motos i 8 en cotxes). Martínez ha acabat guanyant 4 de les 5 proves del circuit 2022 i amb 93 punts de 100 possibles ha estat el millor pilot del continent en la seva modalitat.

En concret, va guanyar les dues curses organitzades a Le Mayet de Montagne (França) i les dues de Rudersdorf (Alemanya) i va quedar segon a l’única de Costa Volpino (Itàlia). Ricard Martínez ha acabat superant en 20 punts el segon classificat, José Ramon Palau (73 punts) i en 61 punts el tercer, Eric Cyffka (34).

Es tracta del millor resultat individual del pilot de Sant Sadurní que acumula més d’un quart de segle en diferents competicions motociclistes. Martínez ha completat el seu gran mes de novembre aconseguint també el campionat d’Espanya de l’especialitat, imposant-se a la darrera prova.

També et pot interessar

Comentaris