La Mancomunitat aprova sancionar PreZero per la vaga del Porta a Porta

Bosses de brossa acumulades en un carrer de Sant Sadurní.
08/11/2022 - 15:48h

L’assemblea d’alcaldes aprova per unanimitat sancionar l’empresa pels incompliments detectats en els serveis mínims

L’assemblea d’alcaldes i alcaldesses de la Mancomunitat va aprovar per unanimitat, aquest dilluns al vespre, imposar una sanció a Prezero -l’empresa concessionària del Porta a Porta a l’Alt Penedès- pels incompliments detectats en els serveis mínims durant la vaga del servei de recollida d’escombraries.

Després d’un mes des de l’inici de la vaga, Jordi Bosch, vicepresident de l’Àrea de Residus de la Mancomunitat, va insistir en la necessitat de que es reprengui l’abans possible la normalitat en el servei de recollida porta a porta i va explicar que “passat un mes, els veïns no entenen perquè segueixen sense un correcte servei de recollida de residus”.

Bosch també va insistir en que “s’ha de respectar el dret a vaga” però va apuntar que “com a administració, tenim el deure de sancionar els incompliments d’aquests serveis mínims”.

Durant la seva intervenció, Bosch també va assenyalar la necessitat de que empresa i treballadors segueixin negociant per arribar un acord que desencalli la situació i va condemnar les cremes de contenidors i residus que s’estan produint en els municipis afectats per la vaga, la darrera al municipi de Torrelavit el mateix dilluns a la matinada.

També et pot interessar

Comentaris