A presó l’autor de dos robatoris violents a persones d’edat avançada a l’Alt Penedès

02/11/2022 - 13:26h

L’arrestat, amb 16 antecedents de la mateixa tipologia delictiva, va ruixar les seves víctimes amb esprai a Sant Sadurní i Vilafranca

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mataró van detenir, el passat dissabte, un jove de 18 anys com a presumpte autor de dos robatoris violents a la via pública a Sant Sadurní i a Vilafranca.

La investigació es va iniciar a finals del mes de setembre quan es va produir un robatori violent als voltants de l’estació de trens a Sant Sadurní . El lladre va ruixar la cara de la seva víctima, una dona d’edat avançada, amb un esprai amb la intenció d’endur-se la cadeneta d’or que portava al coll. La víctima, que va ser traslladada a l’hospital, va patir lesions oculars.

Uns dies més tard, el 4 d’octubre, es va produir un segon robatori, amb el mateix modus operandi,  a una dona d’edat avançada a Vilafranca. Un jove, que havia seguit la víctima pels carrers del municipi, la va ruixar amb un esprai de pebre amb l’objectiu d’endur-se la cadeneta. La dona va ser atesa a l’hospital com a conseqüència de les cremades sofertes a la cara.

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els agents van aconseguir identificar l’autor dels dos robatoris violents i finalment, dissabte, les dotacions policials de Mataró el van localitzar i detenir al municipi.

L’arrestat, amb 16 antecedents de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

També et pot interessar

Comentaris