La coreògrafa i ballarina Olga Álvarez, rep un Premi per la seva Trajectòria

27/10/2022 - 17:00h

La vilafranquina va rebre el reconeixement en marc de la gala d’entrega dels premis Dansacat 2022

La vilafranquina Olga Álvarez va rebre el Premi a la Trajectòria en el marc dels Premis Dansacat 2022, que es van lliurar aquest dilluns a la Sala Apolo de Barcelona en la seva setena edició, uns guardons que volen reconèixer, incentivar i promocionar la feina de les professionals de la dansa a Catalunya, recollint les seves diferents realitats i contemplant els seus vessants artístics i també socials.

Álvarez va rebre el premi en la categoria Trajectòria. La vilafranquina és creadora, coreògrafa i intèrpret de la companyia La taimada, fundada el 2004, que dirigeix conjuntament amb Jordi Cabestany. Actualment treballa com a pedagoga de la dansa i del moviment actoral a diferents escoles de dansa i teatre i és creadora d’espectacles com Crash, Infern, La muerte o Lo.Li.Ta.

En aquesta edició els premis es dividien en 11 categories i les candidatures finalistes van ser escollides per una comissió formada per persones expertes de diferents àmbits de la dansa, des de coreògrafia i ballarines fins a gestores, passant per programadores, de diverses edats i de diferents províncies de Catalunya com Arantza López, Beatriu Daniel, Catherine Allard, Jesús Robisco, Jordi Sora, Margarida Troguet, Marta Oliversa, pau Estrem, Roger Fernández, Sònia Fernández i Tristán Pérez Martín.

També et pot interessar

Comentaris