Neix a Font-rubí Batecs, el festival d’Art i Natura

27/10/2022 - 15:51h

Més de 35 artistes oferiran aquest dissabte al barri de Montjuïc la seva disciplina en un escenari insòlit

Aquest dissabte el barri de Montjuïc de Font-rubí acull la primera edició del Festival Batecs, que surt dels convecionalismes i que vol maridar art i natura en un escenari insòlit. A iniciativa de les entitats locals Empelt i Espai de Marge, més de 35 artistes del municipi portaran en un espai de bosc diferents disciplines com dansa, fotografia, dibuix, ceràmica, escultura olfactiva, moviment conscient, intervencions paisatgístiques o poesia, entre d’altres.

El festival arrencarà a 2/4 de 12 del migdia i s’allargarà fins a la posta de sol amb itineraris artístics, tallers, exposicions, art en procés i actuacions musicals. Tambe hi haurà un espai infantil amb actuacions en viu. Per accedir al festival no caldrà pagar entrada, ja que funcionarà per mitjà de la taquilla inversa.

Pel que fa a les actuacions en viu, aquestes començaran a les 12 del migdia amb un itinerari que fins a 1/4 de 2 portarà als visitants a gaudir d’una conjunció de fotografia, dansa i piano amb Roger Velàzquez, Barbara Meneses, Laura Cernuda i Chelo Jiménez; poesia i instal·lació pictòrica amb Montse Castella i Rosa Martí; cant i dansa amb Montserrat Garcia i Laura Cernuda, i guitarra amb Marc Colomé. L’itinerari de la tarda arrencarà a 1/4 de 5 de la tarda amb cant i corda llisa amb Montserrat Garcia; intervenció paisatgística participativa amb les artistes Stella Veciana, Eulàlia Valldosera, Barbara Meneses, Carlaina Fahl, Ralf Hilgers, Rosa Martí i Glòria Garriga; instal·lació i performance amb Mònica Pla i Albert Vallverdú; corda llisa i poesia amb Laura Cernuda, Marta Torns i Biel Harper; veu i guitarra amb Roser i Pol; dansa i percussió amb Barbara Meneses, Josep Cordobès i Nele Peda, per acabar amb una jam session amb la participació de tots els artistes.

Pel que fa a les exposicions que s’hi podran veure, seran una intervenció al paisatge a càrrec d’Eulàlia Valldosera; ‘Cinema d’Espiell’ amb Pepón Meneses; origami amb els infants de l’escola Font-rúbia; ‘Serpent’ amb Boris Prat; ‘Nius olfactius’ amb Stella Veciana; ‘Tronc’ amb MisheiO i Mercè Olivella; fotografia amb Carlaina Fahle; ‘Càntirs’ amb Maria Briz; ‘L’espantaocells’ amb Imma Pau; ‘Objectes’ amb Josep Casanelles; fotografia amb Miquel Casacuberta; ‘Escultura de fang en procés’ amb Eva Parera i Boris Prat; ‘Fotografia a l’instant amb minutera’ amb Miquel Casacuberta; ceràmica amb Adriana, Guillem i Carles Llarch i 3 instal·lacions amb Nele Pede. També hi haurà tallers per a infants i adults.

També et pot interessar

Comentaris