El curtmetratge ‘Pizza Hawaiana’ premiat al Festival Internacional d’Argentina

26/10/2022 - 15:08h

És el primer treball de la productora vilafranquina que treballa la temàtica social de nom Associació Cosetes Boniques

El curtmetratge rodat en català “Pizza Hawaiana” (de producció i equip penedesenc) ha estat premiat al Festival Internacional de curtmetratges CINE MUNDO 2022 d´Argentina.

L’Associació Cosetes Boniques Produccions és una entitat vilafranquina que es dedica a les arts visuals des del 2021. Concretament als curtmetratges de temàtica social.

Aquest curtmetratge rodat en català, està actualment fent un circuit per festivals de cinema nacionals, estatal i internacionals, i on ja ha estat seleccionat en la tercera edició del VINARTfest de Villarrobledo (Albacete) i al Gastro Cinema d´Alacant i properament participarà en les seccions oficials dels festivals Colortape International Film Festival Brisbane d´Australia en el mes de novembre i al Utsav International Film Festival de Mumbay al desembre.

“Pizza Hawaiana” es una història d´amistat sense condicions, escrita i protagonitzada per Toni Regueiro (també productor executiu del curt), qui va encarregar la direcció al reconegut realitzador penedesenc Pep Puig. Els altres actors del curt son Paco Moreno i, en una petita col·laboració, Santi Bosch.

La resta del equip (del Penedès, íntegrament), han estat: Fina Corredor (Cap de producció), Santi Cabezas (Direcció de fotografia), June Curiel (música), l´Intrèpide Studio (Direcció d´art), Jordi Mestre (Ajudant de so), Joan Montserrat (Postproducció d’àudio), Clara Cols (Assessorament artístic),María Rodríguez Sandía (Maquillatge i vestuari), Maria Antònia Claret (Ajudant de direcció) i Toni Laguna (Script girl).

“Pizza Hawaiana” és un curtmetratge on el vi és molt present, i ha comptat amb la col·laboració del celler Mas Perdut, la pizzeria Il Forno d’Aroma, JoPintu i el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris