Els Falcons de Vilafranca carreguen per partida doble el pilar de 6 aixecat per sota a Barcelona

24/10/2022 - 18:26h

Va ser amb motiu de la diada de celebració del 20è aniversari de la colla barcelonina

Aquest diumenge els Falcons de Vilafranca es desplaçaven a Barcelona per la celebració del 20è aniversari de la colla dels Falcons de Barcelona, on la colla vilafranquina hi arribava amb la intenció de provar el pilar de 6 per sota.

L’actuació s’iniciava a les 11 del matí a la plaça Ramon Berenguer on la colla hi va realitzar un pilar de 5 per sota i deixat net a més d’una piràmide de drets de 4. Seguidament la cercavila es dirigia a la plaça Sant Jaume on després de dues escales de 8 conjuntes amb la resta de colles participants, els Falcons de Vilafranca van fer la primera prova de pilar de 6 per sota que es va carregar però que a la sortida del terç es va acabar trencant.

Posteriorment, la cercavila va seguir el seu curs on a l’església de Santa Maria del Mar s’hi van realitzar dues torretes i al Fossar de les Moreres una pira 5/4.

L’actuació final va tenir lloc davant el Centre Cultural del Born on la colla vilafranquina va realitzar les següents figures: escala de 9, 10 pilars de 3, pira 6/5, 3d6 net i veient que el pilar de 6 va estar a punt de descarregar-se, la colla va decidir tornar a provar-ho on aquest cop es va carregar a la sortida del segon del pilar.

Ara, els Falcons de Vilafranca encaren els darrers assaigs de la temporada que els han de portar a la celebració del 63è aniversari de la colla.

També et pot interessar

Comentaris