El grup Essència de Gospel celebra el 15è aniversari amb un doble concert

21/10/2022 - 13:00h

Dissabte actuaran a l’auditori municipal de Vilafranca i diumenge al Centre de Llorenç del Penedès

El grup vilafranquí Essència de Gospel celebra enguany els seus primers 15 anys d’existència amb un doble concert a l’Auditori Municipal de Vilafranca, dissabte, i al Centre de Llorenç del Penedès, diumenge. Per a aquests dos concerts, Essència de Gospel comptarà amb l’acompanyament instrumental de 4 grans músics penedesencs com són Daniel Gonzàlez (piano), David Monteagudo (bateria), Xavi Carbó (contrabaix) i David Miret (saxo).

Dirigit per Argemí Curto, el grup interpretarà un total de 15 temes, bàsicament del gòspel més actual, que combina tot un reguitzell d’estils musicals que van de la balada al rock, passant pel rhythm and blues o el reggae.

Per al concert de dissabte, a les 8 del vespre, les entrades, al preu de 10 €, es poden adquirir de manera anticipada a La Cultural o bé al mateix auditori el dia del concert. El concert a Llorenç del Penedès començarà a les 7 de la tarda i les entrades es podran adquirir a la mateixa societat una hora abans.

Un dels actes importants realitzats fins ara pel grup Essència de Gospel ha estat la seva participació en el One Heart Gospel Festival, que va tenir lloc el març passat a Barcelona, on van participar cantaires i directors de gòspel de 12 països europeus i on van ser presents tots els membres del grup.

També et pot interessar

Comentaris