Jazz Club Vilafranca presenta aquest dissabte Manel Fortià Trio

21/10/2022 - 12:00h

Al contrabaixista l’acompanyen dos músics de gran prestigi en un viatge musical de primer nivell

Jazz Club Vilafranca presenta aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre i a l’Auditori de Vinseum el segon concert de la nova temporada estable amb un dels grups amb més presència als escenaris. El contrabaixista i compositor de Cassà de la Selva Manel Fortià es troba actualment en un dels moments més prolífics de la seva carrera. El sentit melòdic, la precisió rítmica i la creativitat l’han convertit en un dels músics més singulars i originals de la nova generació. En el decurs de la seva carrera ha treballat amb músics de gran prestigi com Arturo O’Farrill, Dave Liebman, Chris Cheek, Chano Dominguez o Raynald Colom.

En aquesta ocasió presenta un nou trio format per dos músics que va conèixer a Nova York en la seva estada a la capital del jazz mundial i que, igual que ell, han tornat a viure a Europa: el bateria francès Raphaël Pannier a la seva París natal, i el pianista veneçolà Antonio Mazzei, que s’ha instal·lat a Barcelona.

Aquest nou trio assegura un viatge musical de primer nivell, gràcies a la qualitat interpretativa dels seu components i a la bona química que els ha reunit a banda i banda de l’Atlàntic. Un gran concert.

Les entrades per al concert, a 12 euros, es poden aconseguir al portal web https://entrades.vinseum.cat

També et pot interessar

Comentaris