Vilafranca enceta una nova temporada de “Llegir el teatre”

20/10/2022 - 18:00h

Cada sessió estarà dedicada a un text de la programació del TNC o del teatre Cal Bolet

Aquest dimecres es va iniciar una nova temporada 2022/2023 del club de lectura “Llegir el Teatre”, el cicle de clubs de lectura sobre textos teatrals que té per objectius millorar la formació dels espectadors de teatre i refinar-ne així la qualitat de la recepció del fet teatral. A la vegada es dona suport a les biblioteques públiques de Catalunya per al desenvolupament de clubs de lectura de teatre de qualitat, impulsa l’edició de textos teatrals i incrementa els fons sobre teatre de les biblioteques públiques de Catalunya 

Les trobades dels lectors, que prèviament han llegit el text, s’esdevindran a l’Escorxador per comentar-lo en companyia del Valeri Laguna, persona vinculada al teatre, que actua de conductora i dinamitzadora de l’activitat, en un diàleg que permet aprofundir alguns dels seus aspectes més rellevants. En aquesta edició, a Vilafranca, estan previstes 9 trobades amb 19 persones participants.

Cada sessió està dedicada a un text de la programació del TNC o de Cal Bolet. En aquesta edició, es podrà gaudir de la lectura El Senseespai de Lara Díez Quintanilla, dramatúrgia que es podrà veure a Vilafranca el proper divendres 18 de novembre, a les 20h, a càrrec de la companyia Flyhard.

També es podrà gaudir de l’anàlisi i les lectures de Zona Inundable de Marta Barceló, de Moriu-vos de Cultura i Conflicte d’Anna Mª Ricart, de Uppgivenhet de Daniel J Meyer, de Terra Baixa d’Àngel Guimerà o de El temps i els Conway de de J.B. Priestley, entre d’altres.

També et pot interessar

Comentaris