Aquest dissabte torna el Big Draw a Vilafranca

20/10/2022 - 17:00h

Hi haurà set tallers repartits per diferents espais de la vila sense límit d’edat per participar

Aquest dissabte tindrà lloc la 7a edició del festival The Big Draw a Vilafranca. El lema d’enguany és ‘Come back to colour’ (Torna el color) i tots els tallers s’han pensat seguint aquesta divisa: el color com el retorn a la vitalitat, a la salut, al benestar i a cercar al bellesa del món

Hi haurà 7 tallers d’il·lustració i dibuix repartits per diferents espais de la vila que treballaran el lema ‘Torna el color’ amb tècniques i materials diversos. Els tallers estan adreçats a tots els públics sense límits d’edat i sense inscripció prèvia i es faran de 2/4 de 6 de la tarda a 8 del vespre ubicats al claustre dels Trinitaris, la plaça del Carme, la plaça del Campanar, la plaça Jaume I i el pati exterior de l’Escorxador.

Cinc col·lectius

Els col·lectius que enguany hi participaran són l’Escola Municipal d’Art Arsenal, el Batxillerat artístic de l’IES Milà i Fontanals, el Zig-Zag Centre d’expressió plàstica, El Petit Taller d’Art i tres tallers a càrrec del col·lectiu Gargot, i la coordinació anirà a càrrec de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Els artistes que conduiran els tallers són Joan Ramon Buisan, Mariona Ríos, Muntsa González, Eva Sans, Thaïs Miguel, Gemma Guasch i Patricia Carrión i el professorat de l’Arsenal Escola Municipal d’Art, del batxillerat artístic de l’IES Milà i Fontanals i del Zig-Zag Centre d’expressió artística.

Els tallers seran: Taller de Col(umna)or a càrrec de l’Escola Municipal d’Art Arsenal; Papallones de color (Plaça del Carme); A tot color (Muntsa González, del col·lectiu Gagot); Teixint la vila (institut Milà i Fontanals); Tornen els colors de l’art de Sant Martí (Thaïs Miguel i Eva Sans, del Petit Taller); Miralls, de Gemma Guasch i Patricia Carceller del Col·lectiu Gargot i Estampació corporal, amb Mariona Ríos i Joan Ramon Buisan, del Col·lectiu Gargot.

També et pot interessar

Comentaris