Iván Moreno deixa de ser entrenador del FC Vilafranca després de nou temporades a la banqueta

18/10/2022 - 22:19h

Ha presentat la dimissió pel mals resultats i per desavinences amb el director esportiu

Iván Moreno ha presentat la dimissió com a entrenador del FC Vilafranca en una decisió que ha formalitzat avui, però que ja s’intuïa des del passat dissabte després de la derrota davant la Fundació Esportiva Grama (0-1). Moreno posa d’aquesta manera el punt i final a nou temporades com a tècnic de l’equip vilafranquí. Ell ha estat l’entrenador que ha portat el club a viure la millor època de la seva dilatada història, amb la disputa de dos play-off d’ascens a Segona B o l’ascens a Segona Federació de la campanya 2019/2020, que no es va poder concretar a causa de qüestions de caire administratiu.

La dimissió del tarragoní s’ha produït degut als mals resultats en el que portem de temporada (l’equip és cuer amb un únic triomf en sis jornades) i també per les desavinences generades amb el director esportiu del club, Juan Pablo Amantini. Amantini, que va ser jugador vilafranquí fa tres anys, va arribar al FC Vilafranca el passat estiu i, des d’aleshores, la relació entre ell i Iván Moreno, no ha acabat de ser fluida.

La directiva vilafranquina que encapçala Joan Soler ha lamentat en un comunicat la marxa de Moreno al que considera “un dels nostres”. Després de la decisió de marxar per part del tarragoní, ara el degà ha de sondejar el mercat a la recerca d’un nou entrenador. Aquest diumenge hi ha partit de lliga al camp del Tona i sembla difícil que hi pugui haver susbtitut, tenint en compte el poc temps disponible. Amb tot, els despatxos estan treient fum i no es descartable que en poques hores hi hagi un nou inquilí a la banqueta. Si no fos així, la figura de Parxi Atsarà, entrenador de l’Atlètic Vilafranca i persona de club, podria servir de pont mentre no es troba una altra solució.

També et pot interessar

Comentaris