Olèrdola activa els bons comerç per incentivar les compres al municipi

(FOTO: CAMBRA DE COMERÇ)
13/10/2022 - 20:00h

En total es posaran en circulació més de 12.000 bons que es podran comprar a través d’internet, i de forma presencial

Olèrdola posarà en marxa aquest divendres la campanya ‘bons Olèrdola’, una iniciativa que té com a objectiu incentivar les compres als comerços del municipi. La proposta es basa en la possibilitat d’adquirir bons de compra per un preu inferior al seu valor. És a dir, cada persona podrà obtenir fins a sis bons de 10 euros, pels quals n’haurà de pagar només cinc. Es posaran en circulació un total de 12.400 bons, i es podran adquirir fins a esgotar existències.

La campanya estarà activa un mes, fins al 13 de novembre –els bons es poden descarregar aquest mes i el que ve–, i hi pot participar qui vulgui, independentment del municipi on resideixi. Només cal ser major de 18 anys. Els bons es podran comprar a través d’internet, i es podran descarregar des de la mateixa plataforma. Se’n reservaran 3.000, que es podran descarregar mitjançant els punts d’atenció presencials que estaran oberts les tardes d’aquest mes d’octubre als centres cívics del municipi.

“La campanya pot augmentar el coneixement del petit comerç present al municipi i afavorir que més persones en coneguin la diversitat i qualitat”, ha explicat Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola. Ramírez també ha recordat que aquest tipus de campanyes s’han dut a terme en altres municipis durant la pandèmia.

Ramon Giró, president de la Cambra de Comerç –l’ens que gestiona la campanya– ha destacat, per altra banda, el paper “capdavanter” d’Olèrdola entre els municipis petits a l’hora d’impulsar aquestes campanyes.

Finalment, el tècnic de Comerç del Foix, que també participa en la iniciativa, ha apuntat que està previst que 25 comerços s’adhereixin a la proposta, i ha remarcat que la campanya pot ajudar “tant al comerç com al ciutadà” en un període on el consum “no és molt elevat”.

La inversió prevista en l’activitat ‘bons Olèrdola’ és de 80.000 euros, i s’estima que l’acció tindrà un impacte directe de 150.000 euros en el comerç.

També et pot interessar

Comentaris