L’Arboç celebra diumenge els 20 anys de la recuperació del Ball de Gitanes

13/10/2022 - 16:00h

Es farà una gran festa a la plaça de la Puntaire amb tres colles convidades

Diumenge se celebraran els 20 anys de la recuperació del Ball de Gitanes de l’Arboç, amb una gran festa a la plaça de la Puntaire de l’Arboç. Els actes d’aniversari començaran a les 11 del matí, amb una trobada de Balls de Gitanes amb tres colles convidades. Es durà a terme una exhibició amb el Ball de Gitanes de Vilafranca del Penedès, de Vilanova i la Geltrú i de Tarragona.

A continuació arribarà un dels moments més emotius del 20è aniversari, amb el ball d’exhibició d’exdansaires de la colla, per continuar amb una ballada conjunta amb els actuals dansaires i el Ball de Gitanes Infantil arbocenc. Seguidament, hi haurà un concert vermut a càrrec de “Els Vinardells”, i tot seguit un dinar popular.

El preu del menú per adults, vegetarià i celíac, és de 12 € i l’infantil de 10 €. Per acabar la festa d’aniversari tindrà lloc un sorteig entre els assistents de paneres amb productes dels establiments col·laboradors. Els tiquets per al dinar popular es poden comprar a la Papereria Montserrat de l’Arboç o a través de la web https://forms.gle/aXQqQQeoF54dGDgy8 fins al diumenge 9 d’octubre.

També et pot interessar

Comentaris