Dissabte d’òpera o “Quasi Òpera” amb Cia. Il·luminati al Teatre Casal

13/10/2022 - 10:28h

Un enginyós espectacle on tres cantants hauran de superar diversos obstacles per poder dur a terme un bon concert amb registres i elements originals

Aquest dissabte, a les 20:30h, es representarà al Teatre Casal l’espectacle “Quasi Òpera”, de la mà de Cia. Il·luminati. Un espectacle que girarà entorn de l’Òpera, o bé de la idea que en tenim.

Què és l’òpera? Segurament si féssim una enquesta ràpida a peu de carrer tothom, amb major o menor mesura, coincidiria amb el mateix: grans i ampul·losos decorats, orquestra generosa, teatres enormes, arguments a vegades una mica incomprensibles i fins i tot un cert elitisme, però sobretot, unes persones que canten d’una manera “diferent”.

L’òpera és en essència un art especial perquè els seus intèrprets canten en un estil que no es dóna en cap altra disciplina artística. Seria acceptat doncs cantar òpera sense cantar operísticament? I a l’inrevés: el rock, el heavy o el pop serien també acceptats amb la veu operística?

Aquests i altres enigmes es resoldran en aquest enginyós espectacle, en el qual tres cantants, hauran de superar una sèrie d’obstacles (materials, artístics i sensorials) per dur a bon port un concert.

Entrades a la venda a www.teatrecasal.com i a partir d’una hora abans de l’espectacle a taquilla.

Aquest espectacle és gratuït per a sòcies i socis del Casal.

També et pot interessar

Comentaris