El CP Calafell domina amb autoritat el clàssic, ja és segon a la lliga i deixa el Vilafranca molt tocat (7-2)

12/10/2022 - 16:46h

El partit ja estava sentenciat a la mitja part amb un explícit 5-0 pels de Ferran López

El derbi Calafell-Vilafranca ha acabat tenint molta menys emoció del que es podia preveure. El duel, ajornat en el seu dia per la participació del Calafell a la Copa Continental, ha acabat sent un monòleg dels verds que s’han imposat per un contundent 7-2. El triomf fa pujar el Calafell fins la segona posició de la lliga a dos punts del totpoderós líder, FC Barcelona i deixa molt tocat al CP Vilafranca, que continua com a cuer i sense puntuar.

La poca història del clàssic s’ha concentrat en els primers quinze minuts. En aquest tram inicial de partit, hi ha hagut batalla i el Calafell només ha pogut marcar un gol (Humberto Mendes 3′). En els últims 10 minuts, però, els de Ferran López han encadenat quatre gols consecutius i han deixat vist per a sentència l’enfrontament (5-0 al descans).

A la represa, els locals han aixecat el peu de l’accelerador i el Vilafranca ha millorat una mica les seves prestacions. Amb tot, els vilafranquins han continuat tenint un dia espès a pilota aturada (3 faltes directes errades) i, només han pogut respondre amb dos gols d’oportunisme de Joan Vázquez.

Al final, un 7-2 que no deixa espai al dubte. Arriba ara la llarga aturada d’un mes i mig per la disputa del mundial d’Argentina. Serà el moment de reflexionar per part del CP Vilafranca que necessita trobar solucions urgents si no vol tenir un pas efímer per l’OK Lliga i de gaudir del moment d’un Calafell que segueix sense tocar sostre.

CP Calafell: Gerard Camps, Jordi Ferrer, Jan Escala, Humberto Mendes, Sergio Miras -cinc inicial- Martí Casas, Arnau Xaus, Oriol Palau, Curro Fernández

CP Vilafranca: Pol Ferrer, Arnau Ribas, Manu Necchi, Marc Palau, Joan Vázquez -cinc inicial- Roger Martí, Pablo del Río, Gabriel Villares, Arnau Güell

Arbitres: Raúl Burgos i Joan Nicolás. Blaves a Martí Casas, Oriol Palau, Manu Necchi, Pablo del Río i Joan Vázquez

Gols: 1-0 Humberto Mendes (3′); 2-0 Marti Casas (16′); 3-0 Humberto Mendes (18′); 4-0 Oriol Palau (21′); 5-0 Jordi Ferrer (22′) -descans- 6-0 Arnau Xaus (28′); 6-1 Joan Vázquez (30′); 7-1 Jordi Ferrer (43′); 7-2 Joan Vázquez (48′)

També et pot interessar

Comentaris