El CE Noia i el CP Calafell amb rivals difícils a la segona prèvia de la Champions League

11/10/2022 - 21:49h

Caldes, Forte dei Marmi i Follonica al grup del Noia i Oliveirense, Diessbach i Grosseto al del Calafell

Aquest vespre s’ha celebrat a la ciutat portuguesa de Luso el sorteig de la segona fase prèvia de la Champions League 22/23 d’hoquei patins en la que participen el CE Noia i el CP Calafell. Els de Sant Sadurní han tingut la sort d’esquena en el sorteig, perquè han acabat caient al grup més difícil dels quatre d’aquesta ronda.

El CE Noia s’enfrontarà al Caldes i als italians del Follonica i del Forte dei Marmi (grup C). Per la seva banda, el CP Calafell es veurà es cares davant l’Oliveirense (Portugal), el Diessbach (Suïssa) i el Grosseto (Itàlia) (grup A). Els dos primers de cada grup es classificaran per a la tercera ronda prèvia, mentre que els tercers i quarts aniran a l’Europa Cup.

Els altres dos grups els formen Reus, Valdagno, Barcelos i Braga (grup B) i Amatori Lodi, Germania Herringen, La Vendéenne i Valongo (grup D). Cada grup tindrà una seu única que encara s’ha de definir. Els partits, com ja va passar a la primera ronda, es jugaran durant un cap de setmana a la seu elegida per cada un dels quatre grups

També et pot interessar

Comentaris