Blaumut actua aquest diumenge a Vilafranca

11/10/2022 - 12:38h

Presenta a l’auditori municipal el seu darrer treball ‘Olímpica i Primavera’

Aquest diumenge, a les 7 de la tarda, Blaumut presenta a l’Auditori Municipal de Vilafranca el seu últim treball Olímpica i Primavera. La formació porta a escena la seva particular mescla de pop i música clàssica i, en una constant experimentació, el grup reinterpreta i modernitza el so més pur dels instruments de cambra al servei d’un espectacle contundent on els ambients i l’èpica juguen amb la poètica dels textos. Un directe sobri i elegant que endinsarà el públic en un particular univers del qual només Blaumut té les coordenades.

En el marc d’aquest concert, l’Escola Municipal de Música Mª Dolors Calvet reprèn les seves activitats en col·laboració amb la temporada d’espectacles de l’Auditori de Vilafranca. En aquest cas, l’orquestra de l’escola participarà en el concert de Blaumut fent tàndem amb la seva secció de corda. Els arranjaments han estat escrits per Oriol Aymat, violoncel·lista del mateix grup, i assajats a l’escola per part d’alumnes i professorat.
Fitxa artística

Blaumut el formen, Xavier de la Iglesia (veu, guitarres i piano); Vassil Lamibrov (violí); Oriol Aymat (violoncel i veus); Manuel Krapovickas (contrabaix, sintetitzadors, baix) i Toni Pagès (bateria, teclat i veus).

També et pot interessar

Comentaris