Blanca de Semir guanya el Premi de novel·la curta Celler de Lletres

10/10/2022 - 16:00h

El premi dotat amb 500 euros ha estat per l’obra ‘Viatge entre dos mons’ que sortirà publicada a principis del 2023

Dimecres passat, emmarcat en l’acte d’obertura del Cicle Biblioteques amb DO, es va donar a conèixer l’obra guanyadora de la vuitena edició del Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres, especialitzat en ficció en català de temàtica vitivinícola, organitzat per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i publicat per Saldonar Edicions.

Es tracta de la novel·la Viatge entre dos mons, escrita per l’autora penedesenca Blanca de Semir Parellada.
El jurat, format per la regidora de Cultura Marta Castellví, l’escriptora i moderadora de clubs de lectura Sílvia Romero com a presidenta del jurat, Giulia Bellisai representant de la Biblioteca, Glòria Tosar, Mercè Pinent i Dolors Casanovas com a membres del club de lectura Celler de Lletres en va destacar “el to fresc i col·loquial, una novel·la amb un punt de fantasia que conté una petita trama d’intriga, on la temàtica vitivinícola està ben integrada i on l’estructura narrativa apareix íntimament lligada al procés d’elaboració del cava”. A l’acte també hi va prendre part l’Alcalde, Ton Amat, que va lliurar el premi.

Tal com esmenten les bases, el premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora, amb qui l’autora signarà el corresponent contracte d’edició i una dotació econòmica de 500 euros, 25 exemplars del llibre editat i un petit lot de productes de la població. L’obra es publicarà a principis del 2023.

També et pot interessar

Comentaris