El CF Granada recupera l’equip femení i el presenta en un partit contra el Barça Legends

09/10/2022 - 19:30h

El club grana també ret un reconeixement a la pionera del futbol femení, Lolita Ortiz

El CF La Granada ha recuperat aquesta temporada el seu equip femení després de tres temporades d’absència del panorama futbolístic penedesenc. La nova formació grana s’ha presentat en un emotiu acte en el que, a més de donar el tret de sortida a l’activitat competitiva de la formació, també s’ha retut un petit homenatge a Lolita Ortiz, pionera del furtbol femení a l’estat espanyol i persona vinculada a La Granada.

El nou CF La Granada ha jugat un duel amistós enfront el Barça Legends femení que ha convertit el municipal granadenc en l’epicentre del futbol al Penedès aquest cap de setmana. Abans de l’inici del partit, l’alcalde del municipi, Joan Cols, s’ha mostrat molt satisfet de poder tirar endavant el nou projecte del femení i ha desitjat sort a totes les jugadores en el seu camí.

El projecte ha estat possible gràcies a la implicació del club, l’ajuntament i també del patrocinador (Contenidors Penedès) que han fet possible cobrir el pressupost de la temporada. El CF La Granada, a més, s’ha adherit al pacte nacional contra la violència de gènere del ministerio de Igualdad.

L’acte de presentació ha tingut diversos moments d’emotivitat. El FC Barcelona ha cedit a la Granada una samarreta amb el disseny propi dels anys 20 com a mostra de suport al nou equip i, posteriorment, ha arribat el moment del reconeixement a Lolita Ortiz. Ella va ser jugadora del primer equip del FC Barcelona i va disputar el primer partit femení al Camp Nou fa més de mig segle.

També et pot interessar

Comentaris