L’Arboç acull dissabte la XLVII Trobada Nacional de Bastoners

07/10/2022 - 14:00h

Hi participaran 67 colles bastoneres d’arreu de Catalunya que aplegaran 1.200 bastoners pels carrers de la vila

L’Arboç acollirà aquest aquest dissabte la XLVII Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya, organitzada conjuntament entre el Ball de Bastons de l’Arboç i la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya. De moment ja s’hi han inscrit, i per tant stenen la presència garantida, 67 colles bastoneres d’arreu de Catalunya, i s’espera que encara s’hi apuntin algunes més. En total, seran uns 1.200 bastoners que ballaran pels carrers de la vila durant la tarda de dissabte.

La Trobada s’iniciarà durant el matí, amb unes rutes pels carrers de la vila per parlar de la història de la colla bastonera arbocenca, els seus orígens, la incorporació de la dona, etc. A partir d’1/4 de 6 de la tarda es faran 4 cercaviles per diferents carrers de la vila, encara que totes començaran i acabaran al Parc de Santa Llúcia. Un cop finalitzades, cap a 2/4 de 8 del vespre es faran els parlaments i es lliuraran els records de la trobada en aquest mateix espai.

Seguidament, a l’antic camp de futbol, es farà un sopar de germanor bastoner amb 1.100 persones apuntades i un cop finalitzat, a partir de les 10 de la nit, al mateix lloc hi haurà un concert gratuït per a tothom amb el ball de gralles So Nat i el grup de versions La Traca, i tancarà la festa el DJ arbocenc i membre de la colla Jordy Ribé. Per poder realitzar un desplegament per a tanta gent, el grup bastoner arbocenc comptarà amb més de 90 voluntaris de l’Arboç i comarca. Cal destacar la col·laboració de l’Ajuntament per dur a terme l’esdeveniment a més d’empreses privades.

També et pot interessar

Comentaris