La Colla Jove de Vilafranca obre una nova etapa amb una nova junta

04/10/2022 - 18:49h

El 93% de la colla aprova que el veterà Albert Hill, sigui el cap de colla i la jove Meritxell Gallego la presidenta

La colla Jove de Vilafranca va celebrar divendres passat una assemblea anual extraordinària amb una notable assistència que va omplir la sala 3 de l’Escorxador. L’únic punt a l’ordre del dia era la presentació i elecció d’una nova candidatura a Junta Directiva pels anys 2023-24, un cop la Junta anterior va dimitir el passat 9 de setembre.
La nova candidatura va presentar els principals eixos del seu projecte, així com l’organigrama i els diferents càrrecs que barregen veterania i joventut. Així, la nova junta tindrà com a cap de colla un casteller dels de sempre, vilafranquí i cofundador de la colla, Albert Hill “Tapi” i com a sots-cap de colla Enrique González “Kike”, que també forma part de la colla des del seu primer any. Carles Lacruz portarà l’equip de pinyes i Sergi Justiniano l’equip de canalla.
Com a presidenta hi serà la jove Meritxell Gallego, qui també forma part de la colla des dels seus inicis i n’ha estat els darrers anys cap de canalla. L’acompanyaran en els principals càrrecs la veterania de d’Àngela Valls, a la vicepresidència; Marc Gómez a secretaria i Sergi Justiniano a tresoreria, a més de Tessa Fernández i Montse Vallès a les vocalies.

Recuperar la il·lusió

Del projecte de la colla destaquen un eix social dirigit sobretot a recuperar la massa social que la colla va reunir als seus orígens i un eix casteller que passa per recuperar aviat els castells de 7 pisos, passant primer pels necessaris castells de 6 ben fets. La base de treball serà la renovació i formació de nous castellers i animant també a recuperar efectius de sempre. Tot plegat s’emmarca dins una gran idea que es recuperar la il·lusió i les ganes per ser, novament, una alternativa castellera, tot obrint la colla a nous castellers i castelleres de totes les edats i condicions.

Els assajos de la colla de moment continuaran fins al nadal cada divendres a les 21 h al Budokan Penedès (C/ Sant Julià, 24). La nova àrea tècnica impulsarà uns assajos dinàmics, participatius i divertits, amb la voluntat de donar moltes oportunitats a tothom.

L’assembla va acabar amb la votació i aprovació, per un 93 % dels vots d’aquesta proposta de Junta que tindrà com a principal repte recuperar un nivell social i casteller de la colla blava vilafranquina que enguany, en aquest retorn a l’activitat, li ha estat molt difícil d’aconseguir.

També et pot interessar

Comentaris