El CP Calafell es classifica per la segona fase de la Champions League que es disputarà el desembre

03/10/2022 - 08:53h

Va superar Valdagno (4-2) i Ginebra (3-0) i va empatar enfront el Noisy-le-Grand (2-2)

El Club Patí Calafell ha aconseguit superar aquest cap de setmana la primera prèvia de la Champions League 22/23. Els penedesencs van guanyar els amfitrions del seu grup, l’RHC Ginebra (3-0) i el Valdagno italià (4-2) i van empatar enfront el Noisy-le-Grand francès en el duel inaugural (2-2). Els 7 punts sumats han permès els de Ferran López quedar com a líders del seu grup i certificar la seva presència a la segona prèvia, que es jugarà el proper mes de desembre.

La Champions league 22/23 ha canviat totalment el seu format respecte a edicions precedents. La primera prèvia disputada aquest cap de setmana ha constat de quatre grups de quatre equips en seus diferents (Dinan, Ginebra, Coutras i La Roche-sur-Yon). Els dos primers classificats passaven a la segona prèvia, mentre que els tercers i quarts anaven a la prèvia de l’Europa Cup. A la segona prèvia de la Champions, el CP Calafell es trobarà, entre d’altres, al Club Esportiu Noia.

Els de Ferran López no ho van tenir fàcil en el seu grup (el C). En el partit inaugural davant el Noisy-le-Grand, els francesos es van avançar 0-2 (minut 39) i només una reacció contundent dels catalans a la recta final, va permetre salvar un punt de vital importància. Martí Casas va certificar el definitiu 2-2 quan només quedaven 40 segons pel final.

El segon duel davant els amfitrions, el Ginebra, es va resoldre amb un 3-0, un resultat més enganyós del que pugui arribar a semblar. Al descans, no hi havia gols (0-0) i només a la segona meitat, el Calafell va resoldre gràcies a la major qualitat individual i col.lectiva.

El darrer compromís enfront el Valdagno italià va ser el millor dels catalans. El Calafell en tenia prou amb un empat per a certificar la classificació, però l’equip de Ferran López va voler demostrar la seva categoria i va donar un cop d’autoritat imposant-se per 4-2. Els del Baix Penedès es van situar amb un 3-0 a la primera part, gràcies a un minut boig en el que van encadenar les tres dianes i, a partir d’aquí, tot va ser més fàcil. El Valdagno va reaccionar fins a situar-se amb un 3-2, però el Calafell va completar la feina amb el definitiu 4-2.

També et pot interessar

Comentaris