Els Nens del Vendrell recuperen les bones sensacions amb una tercera posició al concurs

01/10/2022 - 23:33h

Els vendrellencs han descarregat a la jornada de dissabte el primer 4d8 de la temporada mentre que els Xicots de Vilafranca s’encallen amb el quatre i acaben en dotzena posició

La diada d’aquest dissabte del Concurs de Castells de Tarragona ha deparat la sorpresa agradable de la gran actuació dels Nens del Vendrell que finalment han acabat en tercera posició ex aequo amb els Sagals d’Osona descarregant el 4d8, la torre de 7 i el 5d7. El concurs del dissabte se l’ha emportat els Castellers de la Vila de Gràcia descarregant el 3d8, la td8f i el 4d8. La segona posició ha estat pels Marrecs de Salt que han descarregat el 3d8, el 4d8 i la td7.

La cara del concurs pel que fa a les colles penedesenques han estat els Nens del Vendrell. La colla capitanejada per Jordi Risa ha sorprès tothom d’inici plantant a la primera ronda un 4d8 de postal. Era el primer intent de la temporada d’aquesta construcció pels de la camisa vermella. “En teníem moltes ganes i l’haviem assajat molt”, explicava Risa.

En segona ronda els Nens han descarregat una segura torre de 7, la segona de la temporada que es descarrega i en tercera ronda completaven el 5d7 amb el qual realitzaven la millor actuació personal de la temporada.

I la creu han estat els Xicots de Vilafranca que en primera ronda han descarregat el 7d7 amb un petit ensurt de l’enxaneta quan traspassava del tres al quatre però que no ha anat a més. En segona ronda han optat pel 5d7 que també s’ha descarregat amb suficiència.

L’hora de la veritat ha arribat a la tercera ronda amb l’intent de 4d8. Després d’un peu desmuntat, a la segona l’intent vàlid s’ha hagut de tornar a desmuntar.

En quarta ronda hi han tornat però la canalla ha desistit deixant el castell novament en intent. Ja a la desesperada i per puntuar tres castells han descarregat el 4d7 amb l’agulla que els ha deixat en una dotzena posició compartida amb els Castellers de l’Alt Maresme amb 1.200 punts, els mateixos que van obtenir les dues colles guanyadores del concurs de Torredembarra, els Nois de la Torre i els Castellers de Berga.

També et pot interessar

Comentaris