Tribut a Amy Winehouse amb big band, aquest dissabte a l’auditori Pau Casals

29/09/2022 - 17:00h

Monique Makon s’uneix a l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics

Després de l’estrena de la programació del Temporada Tardor el cap de setmana passat al Teatre Àngel Guimerà, n’agafarà el relleu l’Auditori Pau Casals aquest dissabte 1 d’octubre. L’encarregada de fer vibrar aquest equipament serà la veu potent de Monique Makon, que s’uneix a l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics, per crear ‘Back to Amy’, un concert que serà el primer tribut a Amy Winehouse amb una big band a Espanya. Junts l’homenatjaran amb un repertori de 12 dels temes més coneguts de la cantant britànica.

Nova connexió

El 2019 sorgeix aquesta nova connexió entre la big band i Cabal Musical, el projecte d’innovació social del Taller de Músics, amb la voluntat de vestir a gran escala la veu de Monique Makon, una de les joves talents més prometedores de l’escena de música negra, i que es mou amb comoditat per gèneres com el jazz, el soul i el rhythm-and-blues.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de manera presencial aquest divendres a la recepció de l’EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13 h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre que l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica
hola@temporada.cat.

També et pot interessar

Comentaris