Tornen les projeccions en directe i diferit de grans òperes i ballets al Casal de Vilafranca

29/09/2022 - 12:00h

La segona sessió de la temporada serà el ballet Mayerling, performada per The Royal Ballet el proper dimecres 5 d’octubre

El Casal de Vilafranca va encetar la temporada passada una nova oferta cultural:  la projecció en directe o diferit d’obres de ballet i òpera que tenen lloc a alguns dels teatres més emblemàtics del món.

La temporada es reprèn aquesta temporada 22/23 i ho va fer aquest dimarts amb l’òpera Madama Butterfly de Puccini, que es projectarà en rigorós directe des de la Royal Opera House de Londres, a la pantalla de cinema de la Sal Zazie-Casal. Aquesta òpera de Giacomo Puccini, està ambientada al Japó del segle XIX i explica la història de Cio-Cio-San, una jove geisha que s’enamora d’un oficial navilier americà i ho paga amb la seva vida.

La segona projecció també es realitzarà en directe, però a la pantalla gran del Teatre Casal i aquesta vegada serà amb el ballet Mayerling, performada per The Royal Ballet i que tindrà lloc dimecres 5 d’octubre a les 20.15h.

Inspirat en tèrbols i esglaiadors fets reals, aquest clàssic de The Roya Ballet explica les obsessions del príncep hereu Rodolfo que van desembocar a l’escàndol sobre el seu assassinat o pacte de suïcidi amb la seva amant, Maria Vetsera.  Aquest ballet de Kenneth MacMillan de 1978, continua sent una obra mestra de la narració i aquesta nova producció, assenyala el 30è aniversari de la mort del coreògraf.

Les entrades tenen un preu reduït per persones associades al Casal de Vilafranca i es poden adquirir, tal com els espectacles, a la pàgina web del teatre Casal: www.teatrecasal.com, a les oficines de l’entitat els dies laborables de 17 a 20h.

També et pot interessar

Comentaris