5 obres de teatre amb 5 maridatges i una masterclass de l’actor Àlex Casanovas, a l’Escena Penedès

28/09/2022 - 19:49h

El Casal de Vilafranca i la GATAP presenten per als dies 8, 9, 11 i 12 d’octubre la Va edició del festival de teatre amateur

Com cada any, el Casal de Vilafranca i la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès presenten una nova edició del Festival Escena Penedès, els dies 8, 9, 11 i 12 d’octubre. La proposta d’aquest any, que arriba a la cinquena edició, consistirà en la representació de 5 obres de teatre.

La companyia ‘A pèl’ de Puigdàlber obrirà el certamen el dissabte 8 d’octubre a les 18h a la Sala 1 de l’edifici del carrer Migdia amb l’obra “Un dia és un dia” de Marta Casas i el mateix dia a les 21.30h al Teatre Casal serà ‘La companyia és gratra’ de Can Rossell de Subirats qui presentarà l’obra “Arsènic i puntes de coixí”, una adaptació de Joseph Kesselring.

Pel diumenge 9 d’octubre a les 20h el Teatre Casal acollirà la companyia i obra guanyadora del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega 2022 i del vuitè Premi Rosa Florido de l’entitat amb ‘El mirall’ de Blanes i l’obra “Garrí al forn amb compota de reineta”.

Per acabar, els dos últims dies del festival, el dimarts 11 d’octubre a les 21.30h al mateix Teatre Casal ‘L’arrel’ de Sant Miquel d’Olèrdola hi representarà l’obra “Saló primavera” i el dimecres 12 d’octubre a les 19h també al Teatre Casal, el festival clourà amb l’obra “Montserrat, Marta i Maria” de Josefina Altés Campà que serà representada per la companyia ‘Loftu’ de La Múnia.

Abans de cada actuació del festival, hi haurà un maridatge de vins i caves del Penedès, on hi intervindran el director de l’obra o un membre de la companyia i/o un representant del celler protagonista del maridatge.

El festival tambe inclou com en cada edició, una masterclass amb algun actor o actriu reconeguts i  encarats a que s’hi pugui inscriure tothom qui així ho vulgui. Enguany dissabte 8 d’octubre de 10 a 13.30h s’oferirà una masterclass amb l’actor Àlex Casanovas. Les inscripcions per la masterclass estan obertes a tothom i es fan a través del correu de la Coordinadors GATAP coordinadorsgatap@gmail.com i tindran un valor de 15€.

Les entrades pels espectacles es poden adquirir prèviament a la pàgina web del Teatre Casal www.teatrecasal.com a partir d’aquest divendres 30 de setembre o bé a taquilla abans de l’espectacle a uns preus que van dels 5 als 7 euros.

També et pot interessar

Comentaris