Manel Fuentes, a l’aniversari del club The Stone Pony dedicat a Bruce Springsteen

27/09/2022 - 18:00h

L’entitat, que té la seu a Santa Margarida i els Monjos, festejarà els 33 anys al llarg del pròxim cap de setmana

Bruce Springsteen continua sent un artista de masses. Als seus 73 anys, el de Nova Jersey continua aixecant passions, com ho ha demostrat el fet que les entrades per la seva pròxima gira es vagin pràcticament esgotar en només unes hores.

El fenòmen fan va un pas més enllà quan es tracta del Boss. La devoció per l’autor de cançons tan conegudes com The River, Born in the USA o Hungry Heart és tan profunda en algunes persones, que no dubten en creuar mig món per veure el seu ídol.

Si hi ha algú que ha viscut de prop l’adoració per Springsteen, aquest és Joan Colet. Ell és el fundador del club de fans The Stone Pony, que va néixer fa 33 anys a Santa Margarida i els Monjos, municipi on encara manté la seu.

Després de dos anys sense poder-lo celebrar, enguany el club es torna a vestir de gala per commemorar l’aniversari de l’entitat que compta amb més de 2.000 socis arreu de l’Estat, i també en altres parts del món. Com fa tres anys, Manel Fuentes serà l’estrella principal de la celebració, que tindrà lloc el cap setmana del 30 de setembre al 2 d’octubre a la Societat La Margaridoia dels Monjos.

Fuentes, amb la seva banda The Spring’s Team Band actuarà el divendres a partir de les 11 de la nit. Dissabte es faran activitats al llarg de tot el dia, entre elles, un dinar de germanor. Joan Colet i Sergio Gisbert també conduiran una conferència sobre el Boss, i Gisbert tancarà la jornada amb un concert tribut a Springsteen amb The Jaks. Abans, acturà la banda de Saragossa, Madam Marie.

La convenció acabarà el diumenge amb un dinar de germanor.

Les entrades per assistir al concert es poden comprar de forma anticipada al web del club.

També et pot interessar

Comentaris