L’humor de Bruno Oro estrena dissabte la nova programació de tardor del Temporada al Vendrell

23/09/2022 - 17:37h

‘Sí o no?’ és un monòleg còmic que parla sobre l’art de perdre’s en un món en vies d’extinció

Tot a punt per a la nova programació del Temporada de tardor, que arrenca aquest dissabte al Teatre Àngel Guimerà, amb un conegut actor humorístic. Bruno Oro posarà en escena el seu espectacle Sí o no?, un monòleg còmic que parla sobre l’art de perdre’s, en vies d’extinció en un món amb pressa que només busca l’eficàcia, i en el qual Google Maps ens marca el camí, Spotify ens diu què escoltar, i Tinder, qui ens pot agradar. Un monòleg en el qual el mateix Bruno Oro s’anirà perdent mentre ens intenta explicar una anècdota real que li va passar en el seu primer viatge a Nova York, i que il·lustra perfectament la seva nostàlgia per aquells temps en els quals ens permetíem improvisar.

Una comèdia hilarant i amb tocs emotius, que fan que aquest espectacle no sigui el clàssic ‘stand up’. L’objectiu és omplir de rialles la platea, però també llançar una pregunta al públic, perquè cadascú decideixi si està disposat a deixar-se portar per l’aventura de la vida: sí o no? Solució: sí o no.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a
www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar presencialment aquest divendres a la recepció de l’EMMPAC (i els divendres no festius, de 10 a 13 h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre que l’aforament així ho permeti.

Es pot demanar més informació al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@
temporada.cat.

També et pot interessar

Comentaris